Η παλαιότερη από τις ιστοσελίδες της σειράς με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες από χώρες, αξιοθέατα και τοποθεσίες της Ασίας και κυρίως της Νοτιοανατολικής Ασίας που είναι και ο πιο δημοφιλείς προορισμός.

Συμπεριλαμβάνεται βέβαια και η Ταϊλάνδη με τις τοποθεσίες: Μπανγκόκ, Αγιούταγια, Τσιάνγκ Μάι, Κο Σαμουί, Κράμπι, τα νησιά Πι Πι, το πολύ γνωστό σε όλους Πουκέτ και το Σουκοτάι, με πάρα πολλές φωτογραφίες όπως και πληροφορίες στην αγγλική γλώσσα.

Η ιστοσελίδα είναι μια δημιουργία του Timothy Tye που ασχολείται χρόνια με κατασκευές ιστοσελίδων, περιγραφές τοπίων και φωτογράφηση μνημείων, ο οποίος διαμένει στο νησί Penang της Μαλαισίας.

Η παραλία Πατόνγκ (Patong beach in Phuket) στο νησί ΠουκέτΑπό την ιστοσελίδα www.asiaexplorers.comΠληροφορίες για την επαρχία Κράμπι, ένας δημοφιλείς τουριστικός προορισμός της νότιας Ταϊλάνδης ειδικά για τις παραλίες και τα νησιά του.Εκθαμβωτικές φωτογραφίες από περιοχές της Ταϊλάνδης

Νησιά και παραλίες της Ταϊλάνδης Την ιστοσελίδα asiaexplorers θα την βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο www.asiaexplorers.com

Θέματα Ταϊλάνδης

Thailand

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης

Subscribe here

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Friends of Thailand