Το Μίνι Σιάμ (Mini Siam) είναι ένα υπαίθριο πάρκο-μουσείο που βρίσκεται στην πόλη της Πατάγια και συγκεκριμένα πολύ κοντά στον σταθμό λεωφορείων Πατάγια - Μπανγκόκ επί της οδού Σουκούμβιτ (Sukhumvit road) που είναι και ο κεντρικός δρόμος που διασχίζει την Πατάγια και οδεύει προς τα ανατολικά.

Το μουσείο είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα με μικρογραφίες από διάσημα μνημεία του κόσμου αλλά και της Ταϊλάνδης. Στα μνημεία του κόσμου περιλαμβάνονται:
Η Ακρόπολη των Αθηνών, το Άγαλμα της Ελευθερίας στην Νέα Υόρκη, ο πύργος του Άιφελ στο Παρίσι, ο αρχαίος ναός Ανγκόρ Βατ στην Καμπότζη, το μνημείο Abu Simbel Lake Nasser της Αιγύπτου (οι γνωστοί τέσσερις καθιστοί Φαραώ), η απαγορευμένη πόλη στο Πεκίνο της Κίνας, το γνωστό κάστρο Neuschwanstein Castle στην Βαβαρία της Γερμανίας, το Palais de Chailot στο Παρίσι της Γαλλίας, ο Καθεδρικός ναός στην Κολωνία της Γερμανία, ο πύργος στην Πίζα της Ιταλίας, η εκκλησία St Basil's στην Μόσχα της Ρωσίας κλπ.

Atomium in Brussel - Το ατόμιουμ στις ΒρυξέλλεςSt Basil's church in Moscow - Η εκκλησία St Basil's της ΜόσχαςAngkor Wat, Cambodia - Ο ναός Ανγκόρ Βατ στην Καμπότζη

Η όπερα του ΣίδνεϋPhanom Rung Historical Park - Το ιστορικό πάρκο Πάνομ Ρουνγκ

Κολοσσαίο της Ρώμης στην ΙταλίαΟ Πύργος του ΆιφελΚαθεδρικός ναός Κολωνίας στην Γερμανία

Διαβάστε περισσότερα

Mini Siam - Παγκόσμια μνημεία

Mini Siam - Μνημεία της Ταϊλάνδης

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2009

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης

Subscribe here

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Friends of Thailand