Το φόρουμ thai.gr μετά την επιτυχημένη πορεία στο internet, προέβηκε στην δεύτερη μεγάλη κίνηση στην δημιουργία σωματείου. Το σωματείο με την επωνυμία "Οι φίλοι της Ταϊλάνδης" θα ξεκινήσει την λειτουργία του μέσα στον Σεπτέμβρη.

Κάποιοι από τους σκοπούς του σωματείου

Ι. Η μέριμνα για την μελέτη, προώθηση, προβολή, διατήρηση, ανάπτυξη και διάδοση μεταξύ των μελών των πολιτιστικών και ιστορικών αξιών και παραδόσεων
του “Βασιλείου της Ταϊλάνδης” και της εν γένει κουλτούρας του λαού της.
ΙΙ. Η μέριμνα για την μελέτη, προώθηση και προβολή της ταϊλανδέζικης μαγειρικής στην Ελλάδα.
ΙΙΙ. Η μέριμνα για την μελέτη, προώθηση και προβολή του “Βασιλείου της Ταϊλάνδης” ως τουριστικού προορισμού για Έλληνες ταξιδιώτες.
IV. Η παροχή συμβουλών και διευκολύνσεων σε Έλληνες ταξιδιώτες τoυ “Bασιλείου της Ταϊλάνδης”.
V. Η παροχή κάθε δυνατής υποστήριξης σε μέλη του συλλόγου (με υπηκοότητα Βασιλείου της Ταϊλάνδης) που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα.
VI. H παροχή κάθε είδους βοήθειας σε σχολικά ιδρύματα και πολιτιστικούς φορείς της Ταϊλάνδης VII. Η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του Συλλόγου με τακτικές συναντήσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται να γραφτούν στο σωματείο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με στο email: outopikos@thai.gr
Θα σας αποσταλεί άμεσα το καταστατικό και αφού το μελετήσετε και το αποδεκτείτε μπορείτε να προχωρήσετε στην εγγραφή σας, αποστέλλοντας το Ονοματεπώνυμό σας , την διεύθυνση κατοικίας , το τηλέφωνό σας και το e-mail σας.

Διαβάστε περισσότερα Οι φίλοι της Ταϊλάνδης

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009

1 Responses to Οι φίλοι της Ταϊλάνδης

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. ΤΥΧΕΑ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΕΣ.ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 4 PHUKET ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ

     

Δημοσίευση σχολίου

Ανάρτηση σχολίου ή ερώτησης

Subscribe here

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Friends of Thailand